Επιστροφές Προϊόντων – Αλλαγές

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα με χρέωση του allaboutled.gr, στις ακόλουθες περιπτώσεις:

1. Εάν με υπαιτιότητα του allaboutled.gr πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα (από λάθος στη λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή κλπ). Σε αυτήν την περίπτωση, ο πελάτης δύναται είτε να μην αποδεχτεί να παραλάβει το προϊόν εξ αρχής, είτε να ζητήσει την επιστροφή του. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, σφραγισμένα, πλήρη και χωρίς καμία φθορά. Η συσκευασία του επιστρεφόμενου προϊόντος πρέπει να είναι αυτή που συνοδεύει κανονικά το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση.

2. Εάν με υπαιτιότητα του allaboutled.gr πουλήθηκαν προϊόντα κακής ποιότητας (καταστράφηκαν κατά τη μεταφορά, ελαττωματικό προϊόν κλπ). Σε αυτήν την περίπτωση, ο πελάτης δύναται είτε να μην αποδεχτεί να παραλάβει το προϊόν εξ αρχής, είτε να ζητήσει την επιστροφή του.. Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, σφραγισμένα, πλήρη και χωρίς καμία φθορά. Η συσκευασία του επιστρεφόμενου προϊόντος να είναι αυτή που συνοδεύει κανονικά το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση. Eπιπλέον, σε περίπτωση που ο πελάτης δεν επιστρέψει το προϊόν τότε, δε θα του σταλεί νέο προϊόν και θα πρέπει ο πελάτης να προβεί σε νέα παραγγελία/αγορά. Το προϊόν θα πρέπει να επιστρέφεται στην κατάσταση που παραδόθηκε.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως και χωρίς υποχρέωση ανακοίνωσης του λόγου για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται με το αναφερόμενο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εάν:

  • αποσταλεί email στο [email protected]
  • γίνει τηλεφωνική επικοινωνία με το ηλεκτρονικό κατάστημα στο τηλέφωνο 210 9571290 εντός της ως άνω προθεσμίας.
  • Tα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους. Η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. invoice, τιμολόγιο κ.ο.κ).
  • Τα προιόντα δεν είναι κάποια “ειδική παραγγελία” ή ” ειδική κατασκευή” ή προιόντα που πουλούνται “με το μέτρο”.
  • Η επιστροφή των προιόντων γίνεται μόνο με κούριερ με έξοδα αποστολής του αποστολέα. Δέματα που αποστέλονται με έξοδα παραλήπτη ή με ΕΛΤΑ ΔΕΝ θα παραλαμβάνονται.
  • Αλλαγές σε λάμπες led αυτοκινήτου ΔΕΝ γίνονται δεκτές σε καμία περίπτωση.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχεί στα προϊόντα που παρήγγειλε ο πελάτης, θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που το allaboutled.gr θα παραλάβει τα επιστραφέντα προϊόντα. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο που έγινε και η πληρωμή τους.

Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα που επιστρέφονται δεν τηρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις το allaboutled.grδιατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχτεί μερικώς ή ολικώς την επιστροφή.

Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας γίνεται μόνο στις παρακάτω περιπτώσεις:
1) Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε εντός 24 ωρών να καλέσετε το 210 9571290 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.
2) Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή τηλεφωνικώς εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.

3) Σε περίπτωση που μία παραγγελία ακυρωθεί,  ενώ έχει ήδη αποσταλεί με κούριερ, τότε το κόστος των μεταφορικών επιβαρρύνει τον αγοραστή.