Η Εταιρεία μας | Allaboutled.gr

Η εταιρεία allaboutled είναι μία οικογενειακή εταιρεία, με φυσικό κατάστημα, που δραστηριοποιείται και ειδικεύεται στο εμπόριο ηλεκτρολογικού υλικού από το 1992.

Με στόχο την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού καταναλωτή, προσφέρουμε υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας σε ηλεκτρολογικό υλικό και ηλεκτρικές μικροσυσκευές . Διαθέτουμε τη μεγαλύτερη ποικιλία σε κάθε είδους λαμπτήρα, φωτιστικού και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.

Ειδικευόμαστε σε LED λαμπτήρες, για οικιακή και επαγγελματική χρήση, τα οποία διαθέτουν πολύ χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής πάντα παραμένοντας φιλικά προς το περιβάλλον.

Με την πολυετή εμπειρία μας έχουμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, γεγονός που αποτέλεσε καταλυτικό παράγοντα στην ανάπτυξη μας. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνη σας και η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας με την εξεύρεση των ιδανικότερων λύσεων και προτάσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας, όπως και τη διατήρηση του φιλικού προς τον πελάτη, προφίλ μας.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας σε μοναδικές τιμές, γι’ αυτό διαλέγουμε προσεκτικά όλα τα προϊόντα. Το τεχνικό μας τμήμα δοκιμάζει όλα τα προϊόντα πριν αυτά βγουν στην αγορά και φτάσουν στον καταναλωτή.

Η πολυετής εμπειρία μας στον τομέα του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες φωτισμού οποιουδήποτε χώρου και πώς να τις καλύψουμε. Επιπλέον διαθέτουμε ευρεία γκάμα προϊόντων, η οποία καλύπτει το 90% των παλαιών τύπου λαμπτήρων και μας επιτρέπει να προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε περίπτωση.